ForsidenFind dit stjernetegn
Vædderen
Tyren
Tvillingen
Krebsen
Løven
Jomfruen
Vægten
Skorpionen
Skytten
Stenbukken
Vandmanden
FiskenPersonligt horoskop

Parhoroskop
Nu også som PDF!

Gratis horoskopUgehoroskoper
NyhedsbrevKontakt

Få udarbejdet et stort personligt horoskop

Dit store personlige horoskop er mange sider med fortolkning af dit liv. Har du ledt efter svaret på nogle af livets eksistentielle spørgsmål, finder du måske hvad du leder efter. Jeg har personligt fundet en indre ro efter at have læst og forstået min placering i stjernebilledet.

Det personligt udarbejdede horoskop fra StjerneAstrologi giver en beskrivelse af din person set med erfarne og professionelle astrologiske øjne og det viser de særegne træk ved lige præcis dig. Du får oplysninger om dit liv som det har formet sig, som det ser ud nu og som det vil forme sig. Horoskopet fortæller i detaljer om alt fra karriere, finansielle forhold, personlighed, venner, familie til sidst men ikke mindst kærlighed. Der er masser af råd og vejledning at finde og samtidig kan horoskopet viser dig sider af dig selv som du ikke troede fandtes. Alt i alt er horoskopet 10-30 siders spændende læsning om dig og dit liv.

Grib chancen nu og få vores professionelle personlige horoskopfortolkning. Hvis horoskopet ikke lever op til dine forventninger eller ikke rammer plet på dig, skal du blot returnere det indenfor 14 dage efter modtagelsen. Vi stoler på vore evner og vore mange kunders positive tilbagemeldinger. SE FREM TIL ET SPÆNDENDE KIG IND I DIN FREMTID. DET ER DIT LIV - HVORFOR VENTE !

Du skal nu blot udfylde nedenstående felter og derefter klikke på ”Ja tak” knappen og dit personlige horoskop er på vej til dig. Horoskopet kommer i farver med en flot forside der illustrerer det astrologiske hjul med din særegne placering i stjernebilledet. Prisen for denne udgave er 299,- hvortil der kommer 29,75 i porto og eksp.

Som noget nyt kan du nu også få dit horoskop tilsendt i en elektronisk udgave, så du kan gemme det på din computer samt udskrive det på din egen printer. Prisen for den elektroniske udgave er 159,- og sendes som en PDF fil til din email adresse. For begge version gælder det at du modtager det enten med posten eller via email efter 3-7 arbejdsdage. For PDF versioner er der ingen fortrydelsesret, da vi ikke kan tilbagekalde en elektronisk udgave!

Ja tak, jeg ønsker at bestille et personligt horoskop!

Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnr.
By
Email:

Information til udarbejdelse af horoskop:
Fornavn:
Efternavn:
Fødeland:
Fødeby: Hvis det er en meget lille by, bedes du skrive den nærmeste store by
Fødselsdato:
Dag
Måned
År
Fødselstidspunkt:
Time
Minut
 
Køn
 
Udgave:
 
Du skal være over 18 år for at bestille et horoskop. Er du under 18 år, kan dine forældre bestille horoskopet for dig.

Du skal først betale for horoskopet når du har modtaget det med posten. Der er vedlagt kontooplysninger til bankoverførsel.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte stjerneastrologi på kundeservice@stjerneastrologi.dk.
StjerneAstrologi 2005-2012 ©